Når man er ude at rejse, så er det klart for oplevelsens skyld. Men det er ikke kun for seværdighederne og andre ting du kan se mærke og prøve. Er du et rigtigt madøre tager du også ud at rejse for den kulinariske oplevelser skyld. At opleve andre landes madkulturer er en berigelses til dine smagsløg og dine egne madkundskaber. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke retter du bliver nødt til at prøve, hvis du rejser til Indien og samtidig får du lækre opskrifter du kan prøve af herhjemme.
Hjemmelavet indisk butter chicken opskrift
Der er mange indiske retter der er værd at prøve, men den højeste på ranglisten og som ikke stikker så langt væk fra det mad du i forvejen kender er helt sikkert butter chicken, det er en så lækker ret og du har sikkert også smagt det før, men prøver du at smage det i Indien vil du helt sikkert få en anderledes og langt bedre smagsoplevelse. Se fordelene i det når du først har smagt retten og så endda den helt originale, så ved du også, hvordan den nogenlunde skal smage og derfor vil du helt sikkert kunne lave en god butter chicken herhjemme i Danmark og få en autentisk smagsoplevelse oven i hatten. Hvis du gerne vil begive dig ud i at lave butter chicken også selvom du ikke har været i Indien, kan du her få en hjemmelavet indisk butter chicken opskrift. Du vil helt sikkert med denne opskrift få en smag af Indien uden overhovedet at være der og samtidig vil du få den bedste butter chicken ret som du aldrig har smagt før.
Andre gode alternativer som ikke er kylling
Der er ingen tvivl, retter med kylling er en klassiker og det er et stykke kød som du kan tilberede på mange måder og bruge i mange retter. Men det kan også blive lidt kedeligt med kun kylling og nogle gange, ja så har man bare lyst til et stykke ekstravagant kød. Her kan du med fordel se på dine muligheder i forhold til oksekød som for eksempel gammeldags oksesteg eller en skøn roastbeef. Hvis du er i tvivl om, hvordan du laver og tilbereder en roastbeef, så kan du få en lækker roastbeef opskrift lige her. En gammeldags oksesteg skal bare have lave grader og være i ovnen i mange timer det er bare så simpelt.